Evenement gegevens


In januari volgend jaar organiseren Stichting SBI en Factor Vijf samen met topschrijfcoaches en bestsellerauteurs Geert Kimpen, Christine Pannebakker en theatermaker Walter Supèr een exclusief schrijfweekend voor managers en bestuurders die hun geestelijke erfgoed en bijzondere ervaringen willen vastleggen in een boek.

Het weekend is speciaal bedoeld voor ondernemers, managers, bestuurders en professionals die willen schrijven over hun werk, loopbaan, bedrijf en leven. Juist een boek schrijven past in deze jachtige tijd, waarin appjes, tweets en Facebookvideo’s onze dagen versnipperen. Veel mensen verlangen daardoor naar de vertraging, bezinning en verstilling die gepaard gaat met het schrijven van een boek.

Schrijfdocenten en coaches tijdens het schrijfweekend zijn bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker, evenals theatermaker Walter Supèr. De inhoudelijke coaching gericht op management en bestuur wordt gedaan door Aukje Nauta en Cristel van de Ven van Factor Vijf Organisatieontwikkeling en Jaap Jongejan, directeur Stichting SBI, SBI Formaat en Landgoed Zonheuvel.

Meer informatie vind je hier.