Wil je het goede gesprek over duurzame inzetbaarheid op gang brengen binnen jouw organisatie of bij een opdrachtgever? Zodat iedereen, van directie tot werkvloer, zich bewust wordt van het belang van vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen? Hiervoor ontwikkelde Factor Vijf een opleiding tot strategisch adviseur Duurzame Inzetbaarheid.

In drie dagen leer je groepsgewijs het waarom, hoe en wat van duurzame inzetbaarheid. Inclusief interactieve werkvormen, zoals onze dialoogkaart en koerskaarten, die leidinggevenden en medewerkers helpen aan de slag te gaan met eigen en andermans duurzame inzetbaarheid. Naast de drie plenaire dagen doorloopt elke deelnemer een individueel coachtraject. Hierin gaan we gericht aan de slag met ieders persoonlijke leervragen.

Na afloop van onze opleiding kunnen professionals organisaties en hun medewerkers volop van dienst zijn bij onderzoek, beleidsvorming en acties voor duurzame inzetbaarheid.

De opleiding organiseren we op basis van open inschrijving. Bij minimaal tien aanmeldingen plannen we de trainingsdata, in overleg met de deelnemers. We kunnen de opleiding ook in-house verzorgen voor minimaal 6 deelnemers.

Interesse? Mail ons mail@factorvijf.eu