Wil je het goede gesprek over duurzame inzetbaarheid op gang brengen binnen jouw organisatie of bij een opdrachtgever? Zodat iedereen, van directie tot werkvloer, zich bewust wordt van het belang van vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen? Hiervoor ontwikkelde Factor Vijf een opleiding tot strategisch adviseur Duurzame Inzetbaarheid.

Wat en hoe
In drie dagen leer je groepsgewijs het waarom, hoe en wat van duurzame inzetbaarheid. Inclusief interactieve werkvormen, zoals onze dialoogkaart en koerskaarten, die leidinggevenden en medewerkers helpen aan de slag te gaan met eigen en andermans duurzame inzetbaarheid. Naast de drie plenaire dagen doorloopt elke deelnemer een individueel coachtraject. Hierin gaan we gericht aan de slag met ieders persoonlijke leervragen.

Na afloop van onze opleiding kunnen professionals organisaties en hun medewerkers volop van dienst zijn bij onderzoek, beleidsvorming en acties voor duurzame inzetbaarheid.

Praktisch
De opleiding organiseren we op basis van open inschrijving. Bij minimaal twaalf aanmeldingen plannen we de trainingsdata, in overleg met de deelnemers. We kunnen de opleiding ook in-house verzorgen voor minimaal 6 deelnemers. De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen €1.450,- (0% BTW) exclusief arrangementskosten, zie hieronder.

Voorwaarden
Bij afmelding blijft het bedrag voor de training verschuldigd; uiteraard kun je je wel laten vervangen. De prijs voor de training is inclusief materiaal, en exclusief facilitair arrangement à €250,-. Het facilitair gedeelte kan namelijk vervallen of lager uitvallen, als één van de deelnemers aan de training een ruimte ter beschikking kan stellen.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten? Hier vind je de flyer van de opleiding.
Voor meer informatie en aanmelden bereik je ons via mail@factorvijf.eu

 

Voor 2018 bieden we de training op de volgende dagen aan:
Dinsdag 5 juni, trainingsdag 1
Donderdag 6 september, trainingsdag 2
Maandag 29 oktober, terugkomdag.
Zie de flyer voor de opbouw van de training.