Fuji Film Nederland streeft naar vitaal en flexibel personeel. Aandacht voor gezondheid en ontwikkeling van medewerkers staat hoog op de managementagenda.

Sinds 2010 voeren teamleiders ontwikkelgesprekken met hun medewerkers, waarbij onderwerpen als: een leven lang leren, ouder worden, werken in ploegendiensten aan bod komen.Tijdens een FIT-dag op 14 september 2012 konden medewerkers van Fuji Film kennismaken met diverse instrumenten en methodieken om gezond, flexibel en vitaal aan het werk te zijn en te blijven. Er waren o.a. slaapworkshops, je kon je cholesterol laten meten in een bus van een zorgverzekeraar, kennismaken met aikido, en meedoen aan een sponsorloop onder leiding van professionele looptrainers.

Tijdens deze happening gaf Cristel van de Ven van Factor Vijf samen met Selma Oskam van het Philips Employability Center, een demo dialoogcoaching aan teamleiders, OR medewerkers en HR-adviseurs van Fuji Film Nederland.

Fuji Film Nederland wil dialoogcoaching inzetten om de effectiviteit van de ontwikkelgesprekken verder te verbeteren. De demo sloeg aan, en daarom gaf Cristel samen met Selma op 6 november 2012 een training dialoogcoaching aan het HR-team van Fuji.