Gratis: actie-onderzoek DI voor gemeentes


Evenementgegevens


Factor Vijf voert, in opdracht van het A&O fonds Gemeenten, een onderzoek uit naar de effecten van maatregelen en acties om duurzame inzetbaarheid te vergroten, en de factoren die hierop van invloed zijn.

Op maandag 12 september a.s. presenteren we de tussentijdse resultaten van dit onderzoek aan geïnteresseerden uit de gemeentelijke sector (gemeenten, gemeentelijke organisaties en het A&O fonds Gemeenten). Dit doen we tijdens een interactieve, hybride werksessie.

De input van de deelnemers aan de werksessie gebruiken we om de resultaten te toetsen en te verdiepen. Maar, hun praktijkervaring is vooral onontbeerlijk om te komen tot praktische handvatten voor gemeenten, gemeentelijke organisaties, leidinggevenden én medewerkers om effectief te werken aan vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen. Want dat is misschien wel de belangrijkste uitkomst van dit onderzoek: slimme, concrete dingen bedenken waardoor werken aan (jouw) duurzame inzetbaarheid nog beter, makkelijker, effectiever gaat!

Werk jij in de gemeentelijke sector, en wil je meedoen aan dit actieonderzoek? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst op maandag 12 september van 9.30 tot 12.30 met aansluitend lunch.

Online deelname is mogelijk.