Het WerkEnergieEvent voor teams


Evenementgegevens


Denk jij dat in jouw organisatie meer werkenergie aanwezig is dan nu wordt benut? En heb jij ambities om deze werkenergie te ontketenen, bijvoorbeeld door mensgericht organiseren of door te werken aan duurzame inzetbaarheid? Meld je dan aan voor ons Werk Energie Event op 9 november.

Tijdens deze middag gaan wij (Eelloo, PeoplePower, Effectory en Factor Vijf) samen met jouw team en teams uit andere organisaties aan de slag om elkaar te inspireren en echt in actie te komen, zodat je concrete stappen kan zetten in je verandertraject. We zoeken – via kennis en ervaringen uit wetenschap en praktijk – naar antwoorden op vragen als: Hoe ontketen je de energie bij jouw collega’s? Hoe zorg je dat mensen zich echt van waarde voelen? Hoe richt je werk in als energiebron voor collega’s? En hoe zorg je dat mensen zelf de regie pakken in hun duurzame inzetbaarheid?

Graag nodigen wij je uit om deze middag met jouw team acties te bedenken en in gang te zetten. Wij zorgen voor een locatie (omgeving) Utrecht, experts, facilitators, werkvormen en leuke andere teams, zodat je een vliegende (door)start kan maken.

Het mooie is dat op deze middag vele initiatieven zullen ontstaan zodat je ook na 9 november gebruik kunt maken van jouw nieuwe netwerk. Klinkt dat veelbelovend?

Je kunt meedoen, door je met een team van -liefst- 5 collega’s via deze link in te schrijven.
Update: inschrijven niet meer mogelijk.

De tegemoetkoming bedraagt € 895,- ex BTW per team van 5 personen.

We hopen jou en je collega’s te ontmoeten op 9 november!


Dit event is een initiatief van Factor Vijf, PeoplePower en Eelloo, mede ondersteund door Effectory.
Eerder organiseerden wij het WerkEnergieEvent op 8 juni.
Lees ook meer over het event op de website van Eelloo.

Wij delen een missie: werk in Nederland kan zoveel beter, als bedrijven écht oog hebben voor hun mensen.
Eelloo schreef over werk als ‘Resource for Humans‘ in plaats van Human Resources. Factor Vijf schreef samen met SBI Formaat ‘Samen werken aan duurzaam werken‘.