Kom naar onze Duurzame-Inzetbaarheid-Doorbraak-Dag!


Evenementgegevens


Factor Vijf en SBI Formaat maken zich beide hard voor mensen, die we met hart en ziel versterken in werk en leven. Laatst maakten we samen de balans op en concludeerden: hoog tijd om duurzame inzetbaarheid in Nederland nu eens en voor altijd van de grond te krijgen.

Op 9 juni van 14-17 uur organiseren SBI Formaat en Factor Vijf daarom een landelijke Duurzame-Inzetbaarheid-Doorbraak-Dag – kortweg DIDD. Deze dag is bedoeld voor (HR-)managers, OR-leden, directeuren, organisatieadviseurs, kortom, voor mensen die zich verantwoordelijk weten voor beleid en praktijken rondom duurzame inzetbaarheid.

Onze DIDD trappen we af met twee fantastische sprekers: Maarten van Beek, HR-directeur van ING Nederland en columnist bij PW de Gids en Yvonne van den Berg, HR Director Social Innovation Philips.

Samen Maarten van Beekmet alle deYvonne vd Bergelnemers maken we baanbrekende plannen om duurzame inzetbaarheid stevig te verankeren in individu, organisatie en samenleving. Misschien worden onze plannen wel zo baanbrekend, dat we ze nadien aanbieden aan de nieuwe minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid!

Zin om mee te werken aan onze DIDD? Noteer de middag van 9 juni in je agenda en meld je hier aan. Er is plaats voor maximaal 100 mensen. Dus wees er snel bij. Kosten: € 75,- excl. BTW.