Leiding geven in de digitale wereld? Begin er niet aan! Event voor woningcorporaties


Evenementgegevens


Verdere digitalisering binnen woningcorporaties wordt steeds normaler. Er is geen ontkomen aan. Wat betekent dit voor jouw corporatie en je afdeling? Maar bovenal, wat betekent dit voor jou als leidinggevende?

Om antwoorden op deze vragen te krijgen organiseert KLIMMR een event op 21 februari.
Aanmelden is nog mogelijk via deze LINK.

Het programma, met als dagvoorzitter Cristel van de Ven, ziet er als volgt uit:

Twee inspirerende sprekers

  • Danielle Koeken vertelt over de nieuwe woningcorporatie Qlinker. De corporatie werkt zoveel als mogelijk digitaal en loopt voorop met innovaties om goed huren zo makkelijk mogelijk te maken. Tijdens de bijeenkomst zie je hoe het werkt. Tevens vertelt Danielle wat deze manier van werken voor medewerkers betekent
  • Daarnaast vertelt Liesbeth Brouwer – de Jong van Woonstichting Barneveld over de impact van digitalisering op haar als leidinggevende en directeur/bestuurder.

Een creatieve werksessie 

En dan aan de slag! In hoeverre ben jij al bezig met digitalisering? Wat gaat goed en wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Wat moet er gebeuren om deze toekomst te realiseren? Allemaal vragen waar je in een creatieve sessie antwoord op gaat vinden. Het helpt je om ideeën om te vormen naar meer concrete stappen.

Borrel, netwerken en inschrijven voor andere bijeenkomsten

Om 17 uur is er tijd voor een borrel. Dan kun jij je ook aanmelden voor andere workshops  die KLIMMR de komende periode organiseert voor leidinggevenden.

Aanmelden

Kom dus donderdag 21 februari naar het eerste KLIMMR event van het jaar!  Meld je aan via deze LINK