(Management)boek schrijven? Exclusief Schrijfweekend


Evenementgegevens


Wil jij jouw visie delen? Is het verhaal van jouw bedrijf een inspiratiebron voor anderen? Heb je een bijzondere managementstrategie? Ben je een leider, een succesvolle zelfstandige of een vernieuwende ondernemer? Leven in jouw hoofd volop voorbeelden van wat werkt?Dan hebben we goed nieuws:van donderdag 27 oktober t/m zondag 30 oktober 2016 organiseren we een Schrijfweekend op topniveau speciaal voor ondernemers, zelfstandigen en leiders, geïnspireerd op de succesvolle schrijfweken van bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker.Je kunt hier de volledige brochure downloaden.Gelijk enthousiast? Schrijf je hier in. Het aantal plaatsen is beperkt! Nieuw: exclusief Schrijfweekend voor ondernemers, zelfstandigen en leidersWorkshopGeert Kimpen en Christine Pannebakker organiseren sinds 2012 Schrijfweken. Daaruit zijn al ruim tweehonderd boeken voortgekomen. Hun Schrijfweek is uitgeroepen tot de Beste Schrijfweek door het blad Schrijven Magazine. Dit najaar geven zij speciaal voor ondernemers, zelfstandigen en leiders een Schrijfweekend met een intensief programma. Daartoe starten zij een unieke samenwerking met Aukje Nauta en Cristel van de Ven, partners van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Hoe ziet dit Schrijfweekend eruit?

  • Voorafgaand aan het weekend krijg je een Schrijfplan toegestuurd.
  • In vier persoonlijke coachingsgesprekken krijg je feedback op jouw Schrijfplan. Met Geert Kimpen over de structuur van het boek, met Christine Pannebakker over de inhoud en stijl, met Aukje Nauta over (wetenschappelijke) fundamenten voor de inhoud en met Cristel van de Ven over wat jou persoonlijk drijft bij het schrijven van jouw boek.
  • Daarnaast geven we dagelijks work­shops rond alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven. Workshops over de blauwdruk van je boek, de structuur, plot, het geheim van een non-fictie bestseller, hoe je theorie tot een pageturner maakt, de personages, de synopsis, de vorm en de stijl. Je schrijft ook een erotische scène en je leert hoe je een uitgever vindt, wat de voor- en nadelen zijn van selfpublis­hing, hoe je jouw boek in de wereld zet, hoe je lezingen en interviews geeft en… je leert het grootste geheim van de schrijver.
  • Bert van Dam, auteur van BOEM! makbuntu, Het model voor de zin van het leven komt zijn kennis delen. Bert was managing director van Planet Internet, Phonehouse BoemNederland en Phonehouse Europa. Zijn boek werd direct opgepakt door de media en is inmiddels uitgekomen in Amerika.

  Daarnaast verrassen we je met tal van andere activiteiten die jou als auteur inspireren om een nog beter boek te schrijven.Wie organiseren het Schrijfweekend?GeertGeert Kimpen, hij schreef de wereldbestseller De Kabbalist. Het boek verscheen in zeventien landen. Ook zijn romans De geheime Newton, Rachel, of het mysterie van de liefde en De prins van Fillettino, de roman over de financiële crisis, werden vaak herdrukt. Samen met Christine Pannebakker richtte hij de uitgeverijen London Books en Paris Books op.ChristineChristine Pannebakker, zij schreef de bestsellers Wie ben ik (25ste plek van de Libris Top 100 Best Verkocht), Vrouwenpower, Vrouw en Geld, Het mama masterplan en De Week. Ze interviewde vele topvrouwen, overal ter wereld. Ze werkte voor de Belgische kwaliteitskrant De Standaard en won diverse prijzen met haar series. Met Geert Kimpen richtte ze twee uitgeverijen op.Aukje schrijfweekAukje Nauta, zij is mede-eigenaar van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Tot voor kort was zij bijzonder hoogleraar ‘Employability in werkrelaties’ en kroonlid SER. Zij schreef vele wetenschappelijke en vakartikelen over vernieuwing van arbeidsrelaties, conflicthantering en organisatieontwikkeling. Aukje coacht leiders op topniveau.Cristel schrijfweekCristel van de Ven, zij is mede-eigenaar van Factor Vijf. Zij adviseert organisaties over en doet onderzoek naar duurzame inzetbaarheid, diversiteit en leiderschap. Ze publiceert hierover in vakbladen en is gastdocent bij diverse opleidingsinstituten. Cristel is een ervaren projectleider en procesbegeleider. Zij coacht leiders op topniveau.walter-superWalter Supèr, hij combineerde ’n theateropleiding met bedrijfskunde en startte na een aantal jaar in het bedrijfsleven Productiehuis Plezant (1999). Inmiddels is hij een doorgewinterde schrijver van voorstellingen over werk, leven en liefde, gebaseerd op eigen onderzoek bij bedrijven en onder werknemers. Hij weet: wat je schrijft, moet van begin tot eind pakken.Waar en wanneer vindt het weekend plaats?ZonheuvelHet weekend vindt plaats op het kasteel van Landgoed Zonheuvel in Doorn, van 27 t/m 30 oktober 2016. Prijs: €1.795 incl. btw. Overnachtingen, ontbijt, lunch en diners inbegrepen. Schrijf je in via het online inschrijfformulier!NB Op het formulier staan de annuleringsvoorwaarden.   Anderen over eerdere schrijfwekenMarketingmonnik‘Vier jaar kunstacademie in een week’, roemde Klaas Klunder, auteur van De Marketing Monnik, de week in een interview. Michael Niclaus (meer dan 200.000 exemplaren van De Druppel) noemde de week ‘fenomenaal’. En psychologe Hannah Cuppen, zij schreef Liefdesbang, dé bestseller van 2015, zei: ’Mijn grote inspiratiebron: de schrijversweken van Christine Pannebakker en Geert Kimpen. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in elke vezel gevoeld.’