Evenement gegevens


Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf zet zich in voor betekenisvol werk in de automotive branche. De wereld van werk in de automotive branche verandert sterk. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers goed, gezond en gemotiveerd kunnen (blijven) werken?

Het fonds heeft Cristel van de Ven gevraagd hierover een kennissessie te verzorgen op het eerstvolgende Automotive Congres, dat op 22 september 2020 zou plaatsvinden maar uit voorzorg nog even wordt uitgesteld. De sessie van Cristel heeft als onderwerp Goed, gezond en gemotiveerd personeel, nu en straks.

In de workshop onthult Cristel van de Ven vijf organisatiefactoren die bewezen bijdragen aan de vitaliteit, het vakmanschap en verandervermogen van medewerkers. Leidinggevenden en ondernemers krijgen concrete tips om de duurzame inzetbaarheid van hun personeel te versterken.

We houden je op de hoogte van de nieuwe datum. Kom zodra dat kan naar Nationaal Automotive Congress 2020 – Reloaded en laat je inspireren en informeren  door sprekers van binnen en buiten de branche.

Meer informatie over het congres.