Week van de Werkstress: gratis webinar Werk van Betekenis


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

In de week van 14-17 november 2022 is het weer Week van de Werkstress. Terecht dat hier nog steeds jaarlijks aandacht aan wordt besteed, want maar liefst 34% van de werknemers gaf in 2021 werkstress of werkdruk aan als reden voor verzuim. En 15,7% van de werknemers had burnout-klachten.
(Bron: TNO.)

Reden genoeg om te kijken naar manieren waarop we ons welbevinden in het werk kunnen verhogen. Cristel van de Ven deed hier onderzoek naar, en ontdekte dat ons werkgeluk uit andere bronnen komt dan we denken. Zij ontwikkelde naar aanleiding van haar bevindingen in 2019 de veelgevraagde interactieve lezing Werk van betekenis. 

Eenmalig, ter gelegenheid van de Week van de Werkstress, geeft zij deze lezing gratis. Meld je hier aan. Op donderdag 17 november van 09.00-10.00 kun je deze webinar dan op Zoom bijwonen.

Je hoort tijdens de webinar welke wetenschappelijk bewezen strategieën je kunt toepassen om werkgeluk te verbeteren en om werk van betekenis te creëren. Bovendien leert Cristel je de WOOP-techniek, waarmee je goede voornemens omzet in daden.

Enthousiast? Meld je hier aan en wees welkom!