Op 9 juni kwamen ruim 90 professionals bijeen tijdens de Duurzame Inzetbaarheids DoorbraakDag (DIDD). Het doel was een flinke slag te maken. Immers: hoe krijgen we dit onderwerp nu eens goed van de grond? Hoe organiseer je het in je bedrijf? Wat hebben medewerkers nodig, wat kan een organisatie bieden? Wat is idealiter de context waarin we met zijn allen goed en duurzaam kunnen werken? Politiek, sociaal, psychologisch?

fIMGL3508Na een middag hard werken lag er prachtig en creatief materiaal. Organisatoren Factor Vijf en SBI Formaat zijn daarmee aan de slag gegaan. We hebben maar liefst 14 waardevolle tips kunnen destilleren, waaruit we het bondige Manifest Samen werken aan duurzaam werken hebben samengesteld.

Een Manifest, ontstaan uit het werk van een heuse pop-up-polder op 9 juni, dat we heel graag bij eenieder onder de aandacht brengen. We nodigen je hierbij uit: ga met de tips aan de slag, samen met ons, samen met de deelnemers aan de DIDD, samen met je collega’s en partners, met het politieke veld. Want een arbeidsmarkt waaraan zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen, daar zorgen we gezamenlijk voor.

Pak jij de uitnodManifestiging op?

Lees het Manifest hier. Enthousiast? Zegt het voort!

En: wil jij ook meedenken en meedoen, ondersteunen en geïnspireerd worden?
Deel uitmaken van de beweging die we in gang hebben gezet?
Word dan lid van onze LinkedIn-groep en/of Facebookgroep.