Wat opdrachtgevers zeggen

Samenwerken met Factor Vijf levert altijd verfrissende en inspirerende ideeën op. Daarnaast is het altijd erg plezierig om met F5 samen te werken!

Marco Bastian, NBBU

Factor Vijf is toonaangevend en leidend in de wereld van de duurzame inzetbaarheid, ze hebben frisse ideeën, uitstekende trainers en een goed netwerk. Daarnaast weten ze die kennis om te zetten in praktische en pragmatische trainingen en adviezen. Wij zijn zeer tevreden over wat Factor Vijf te bieden heeft.

Jeroen Kluytmans, DSM

Factor Vijf stopt niet bij jouw vraag maar verbindt die met initiatieven en vragen van collega-organisaties door mensen te koppelen en het netwerk open te stellen voor contacten. Daarmee levert Factor Vijf advies met een meerwaarde. Met een stijl die laagdrempelig, professioneel en persoonlijk is. Kortom: mooie organisatie die doet wat ze predikt!

Marion Verburgh, CBS

Wij kijken terug op een mooi traject Loopbaaninspiratie waarbij we de begeleiding, inzichten, enthousiasme en professionaliteit van Factor Vijf erg gewaardeerd hebben. Inspirerend! Dank voor de fijne samenwerking.

Ellen Olivier, Rijkswaterstaat

Factor Vijf hielp ons nadenken over de kern van arbeidsrelaties; dat je er door een juridische, economische, én psychologische bril naar kunt kijken. Dat heeft ons erg geholpen bij het opzetten van het Platform Eerlijke Flex.

Anne Meint Bouma, Brainnet

Door verontwaardiging, humor of verdriet te koppelen aan keiharde wetenschappelijke kennis verrast Aukje Nauta al meer dan 25 gesproken columns de luisteraars van People Power. Als regelmatige studiogast van People Power is Cristel van de Ven een baken van rust en een bron van wijsheid en praktijkvoorbeelden over inzetbaarheid. En samen…. Dan zie en voel je de synergie tussen deze twee topexperts. Ik ben fan!

Glenn van der Burg, PeoplePower

Mede dankzij de deskundige interventies als technisch voorzitter van het investeringsfonds Resilience@work heeft Cristel van de Ven ervoor gezorgd dat vakbonden en HR Signify samen consensus hebben bereikt over de invulling van het jaarprogramma, waaraan Cristel ook inhoudelijk een bijdrage heeft geleverd. Professionele vakvrouw en hele fijne sparringpartner.

Yvonne van den Berg, Signify

De grote vraag van de Rechtspraak was: hoe krijg je beleid rondom duurzame inzetbaarheid werkend? Dankzij de in-company opleiding Duurzame Inzetbaarheid van Factor Vijf zagen wij al gauw dat er niet meer werk bij kwam, maar dat het vooral ging om accenten plaatsen, bestaande initiatieven clusteren en partner van het management worden. Met een gereedschapskist aan praktische werkvormen en aangestoken door de energie van Factor Vijf weet de Rechtspraak een jaar na de in-company opleiding het DI-vuurtje gaande te houden. Daardoor leren medewerkers steeds meer wat ze zelf kunnen doen om fit te blijven en met plezier te werken.

Désirée Pieters, De Rechtspraak

Aukje en Cristel zijn al lange tijd docent in de leergang Mens en Organisatieontwikkeling van AOG. Zij weten kennis en actuele inzichten uit de wetenschap te vertalen naar de praktijk van deelnemers. Ze doen dit op een inspirerende en interactieve manier waarbij deelnemers als leidinggevende of professional handvatten krijgen om met duurzaamheid, inclusiviteit en nieuwe arbeidsrelaties aan de slag te gaan. Zeer gewaardeerde docenten!

Michiel Schoemaker, AOG School of Management

Aukje Nauta heeft in een interactieve sessie ons geholpen om het thema ‘duurzame inzetbaarheid’ persoonlijk en concreet te maken. Daardoor kwamen de vragen en dilemma’s duidelijk aan de orde.

Bert Holsappel, Capgemini OR

Helder, bevlogen en betrokken, dat zie ik als kernwaarden van Factor Vijf. Ze krijgen mensen echt in beweging.

Willem van Malenstein, Metalektro

Factor Vijf introduceerde de term ‘nudges’. Die past als een handschoen bij het A+O fonds Gemeenten. Met onderzoek, bijeenkomsten, good practices en subsidies delen we nudges – positieve prikkels – uit om gemeenten en medewerkers te stimuleren aan de slag te gaan met hun groei en ontwikkeling.

Marieke de Feyter, A+O fonds Gemeenten

Op een bevlogen en energieke wijze begeleidt Factor Vijf ons directieteam. Door scherpe, en vaak uit onverwachte hoek, vragen te stellen daagt Factor Vijf ons uit om nog beter gebruik te maken van onze talenten om daardoor krachtiger, duurzamer, verbindend en met meer werkplezier als team aan de slag te gaan.

Anja Martens, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Factor Vijf sluit, door zeer goed te luisteren en de juiste relevante vragen te stellen, goed aan bij de vraag van de organisatie. Fijn dat jullie meerdere rollen kunnen vervullen: dagvoorzitter, adviseur, trainer/ coach en spreker. Zowel voor onze medewerkers als voor het management is Factor Vijf een fijne gesprekspartner.

Roos Los, Gemeente ‘s-Hertogenbosch