Hoe bezorg je congresdeelnemers een dag van blijvende betekenis?

Elke jaar organiseert AOG School of Management een bijeenkomst over leiderschap. Factor Vijf verzorgt regelmatig het dagvoorzitterschap van dit congres.

Paper-denken

Parer-doen

Wat we doen en bijdragen

In onze rol van dagvoorzitter denken we met AOG mee over de opzet van elk congres. We geven suggesties voor de titel van het evenement en voor inspirerende sprekers, met wie we tevoren hun verhaal goed doornemen. Tijdens het congres zelf zorgen we voor een prettige, open sfeer, waarin we deelnemers uitnodigen om actief bij te dragen. We bevragen de sprekers na afloop van hun verhaal, met hulp van de zaal en een catch-box (een gooi-microfoon). We vatten inzichten samen en bewaken ‘en passant’ ook de tijd.

De AOG-congressen voorzien in een sterke behoefte van managers en (HR-)professionals om bij te blijven in alle ontwikkelingen rondom leiderschap. Ook dagen deze bijeenkomsten deelnemers uit om te reflecteren op de rol van leiderschap in organisaties. Onze dagvoorzitterschappen zorgen voor verdieping van leerinzichten, doordat we doorvragen en we interactie tussen sprekers en deelnemers stimuleren. Deze rol wordt steevast goed geëvalueerd.

Naast dagvoorzitterschap ook key-notelezingen en workshops

Naast het verzorgen van het dagvoorzitterschap voor dit AOG-congres over leiderschap, leveren we ook regelmatig een bijdrage aan bijeenkomsten over duurzame inzetbaarheid. Dit doen wij in verschillende rollen. Zo combineren we bijvoorbeeld een dagvoorzitterschap met het geven van een inhoudelijke lezing of een workshop (o.a. bij Vakmedianet congressen over Duurzame Inzetbaarheid). Of we worden geboekt als key note spreker (o.a. op het Blue Monday Festival van De Broekriem).

Met onze lezingen en workshops brengen we deelnemers de laatste stand van kennis bij over duurzame inzetbaarheid en betekenisvol werken, vrij van schaamte. Ook stimuleren we deelnemers om die kennis in de eigen praktijk toe te passen. De gemiddelde deelnemersevaluatie is een 8.

Paper-kijken

Vergelijkbaar werk deden we voor onder meer:

  • Reed Business
  • Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid
  • Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
  • Vakmedianet
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  • FNV Horecabond
  • DeSpreker.nl
  • En vele andere event-organisatoren