Hoe bezorg je congresdeelnemers een dag van blijvende betekenis?

Sinds 2012 organiseert Vakmedianet elk jaar in juni het Congres over Duurzame Inzetbaarheid en in december de Inspiratiedag over Duurzame Inzetbaarheid. Voor Vakmedianet is het belangrijk dat deze congressen niet alleen veel deelnemers trekken, maar ook dat deelnemers zoveel kennis en inspiratie opdoen, dat de dag van blijvende betekenis is voor hun werk.

Om dit te bereiken, vroeg Vakmedianet aan Factor Vijf om de congressen voor te zitten en er tevens een keynote-lezing te verzorgen. Sinds het eerste congres in 2012 is dit zo goed bevallen, dat Vakmedianet in 2016 aan Factor Vijf heeft gevraagd om ook het Congres Flexibilisering voor te zitten.

Paper-denken

Parer-doen

Wat we doen

Aukje Nauta is voorzitter en hoofdspreker op het Congres over Duurzame Inzetbaarheid in juni; Cristel van de Ven verzorgt deze rollen op de Inspiratiedag over Duurzame Inzetbaarheid in december en op het nieuwe Congres Flexibilisering. In nauw overleg met Vakmedianet bedenken we de opzet van elk congres. Ook geven we suggesties voor inspirerende sprekers en workshopbegeleiders. Met hen nemen we tevoren hun verhaal door, zodat we in onze rol als dagvoorzitter goed kunnen inspelen op de achtergrond en hoofdboodschap van elke spreker.

Tijdens het congres zelf zorgen we voor een prettige, open sfeer, waarin deelnemers zich uitgenodigd voelen om actief bij te dragen. Ook twitteren we opvallende oneliners van sprekers en workshopbegeleiders. Met onze keynote-lezingen brengen we deelnemers de laatste stand van kennis bij over duurzame inzetbaarheid en flexibele arbeid, waarbij we het publiek actief betrekken.

Wat we bijdragen

Het congres over duurzame inzetbaarheid voorziet al bijna vijf jaar in een sterke behoefte van HR, OR en Arboprofessionals om bij te blijven in alle ontwikkelingen rondom duurzame inzetbaarheid. Bovendien lukt het dankzij onze bijdragen om goede sprekers en volle zalen te trekken. Ook voor het nieuwe congres flexibilisering ziet de toekomst er gunstig uit. De keynote-lezingen en dagvoorzitterschappen van Aukje Nauta en Cristel van de Ven worden steevast goed geƫvalueerd.

Paper-kijken

Vergelijkbaar werk deden we voor onder meer:

  • Metalektro
  • Vakmedianet
  • PoldeJong&Partners
  • Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid
  • Reed Business