Wil je het goede gesprek over duurzame inzetbaarheid op gang brengen binnen jouw organisatie of bij een opdrachtgever? Zodat iedereen, van directie tot werkvloer, zich bewust wordt van het belang van vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen? Hiervoor ontwikkelde Factor Vijf een opleiding tot strategisch adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Zie de flyer voor de opbouw van de training.

Wat en hoe
In drie dagen leer je groepsgewijs het waarom, hoe en wat van duurzame inzetbaarheid. Inclusief interactieve werkvormen, zoals onze dialoogkaart en koerskaarten, die leidinggevenden en medewerkers helpen aan de slag te gaan met eigen en andermans duurzame inzetbaarheid. Naast de drie plenaire dagen wordt elke deelnemer ook individueel gecoacht. Zo gaan we gericht aan de slag met ieders persoonlijke leervragen.

Na afloop van onze opleiding kunnen professionals organisaties en hun medewerkers volop van dienst zijn bij onderzoek, beleidsvorming en acties voor duurzame inzetbaarheid.

Praktisch
De opleiding organiseren we normaal gesproken op basis van open inschrijving. De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen €1.995,- (0% BTW) inclusief arrangementskosten. We kunnen de opleiding ook in-house verzorgen voor minimaal 6 deelnemers. In 2019 organiseren we geen open training. Wel kunt u ons benaderen voor een incompany-variant.

Voorwaarden
Bij afmelding blijft het bedrag voor de training verschuldigd; uiteraard kun je je wel laten vervangen. De prijs voor de training is inclusief materiaal, en inclusief facilitair arrangement.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden bereik je ons via mail@factorvijf.eu