Wil je het goede gesprek over duurzame inzetbaarheid op gang brengen binnen jouw organisatie? Zodat iedereen, van directie tot werkvloer, zich bewust wordt van het belang van vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen? Hiervoor ontwikkelde Factor Vijf een opleiding tot strategisch adviseur Duurzame Inzetbaarheid. Deze is gestart als open training, en inmiddels al bij meerdere organisaties naar tevredenheid incompany gegeven.

Wat en hoe: globale opzet
In drie dagen leer je groepsgewijs het waarom, hoe en wat van duurzame inzetbaarheid. Inclusief interactieve werkvormen, zoals onze dialoogkaart en koerskaarten, die leidinggevenden en medewerkers helpen aan de slag te gaan met eigen en andermans duurzame inzetbaarheid. Naast de drie plenaire dagen wordt elke deelnemer ook individueel gecoacht. Zo gaan we gericht aan de slag met ieders persoonlijke leervragen. De opleiding omvat ongeveer 4 uren zelfstudie.

Na afloop van onze opleiding kunnen professionals organisaties en hun medewerkers volop van dienst zijn bij onderzoek, beleidsvorming en acties voor duurzame inzetbaarheid.

Praktisch
De opleiding organiseren we inmiddels uitsluitend in-company. We sluiten in de definitieve opzet graag aan bij de specifieke situatie in jouw organisatie.
Interesse? Verkennend gesprek? Van harte welkom.
Mail voor meer informatie naar mail@factorvijf.eu