Factor Vijf verzorgt o.a. workshops en trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, dialoog en vernieuwing van arbeidsrelaties. Dit doen we met ervaren trainers en coaches die zijn opgeleid in het gedachtengoed en de methodieken van Factor Vijf.

De trainers en coaches van Factor Vijf
Astrid van Hest
Astrid van Hest
Astrid van Hest is organisatiepsycholoog met expertise op het gebied van ondernemerschap binnen de organisatie. Ze geniet van het bouwen van bruggen tussen mens en organisatie, zodat beiden optimaal kunnen presteren met plezier. Profiel en contact.
Jeske Leeters
Jeske Leeters
Jeske Leeters is senior organisatieadviseur, coach en trainer. Zij begeleidt organisaties, teams en professionals bij verander- en ontwikkeltrajecten, met name op het gebied van HRM, arbeidsverhoudingen en management development. Profiel en contact.
Thimo Kooiman
Thimo Kooiman
Thimo Kooiman loodst mensen, teams en organisaties door transitie, zodat beweging ontstaat. Beweging in mensenwerk. Om op een krachtige manier positie in te nemen, meer plezier te hebben en beoogde doelen te halen. Verbinding en dialoog zijn sleutelwoorden. Profiel en contact.
Selma Oskam
Selma Oskam
Selma Oskam is HR adviseur en trainer/facilitator. Gericht op het realiseren van goede dialogen over werk, ontwikkeling en work-life, ervaring in (internationale) technische, consultancy en customer service organisaties. Profiel en contact.
Carola Linschooten
Carola Linschooten
Carola Linschooten is zelfstandig adviseur en trainer op zowel de vitaliteits- als de HR-aspecten van duurzame inzetbaarheid. Profiel en contact.
Chiel van der Heide
Chiel van der Heide
Chiel van der Heide adviseert, coacht, traint en faciliteert op het gebied van duurzame inzetbaarheid, verandering en persoonlijke ontwikkeling. Theoretisch geschoold (Bedrijfskunde, SIOO), met een praktische stijl. Chiel: Je kunt altijd meer redenen verzinnen om iets niet te doen dan om het juist wél te doen! Profiel en contact.
Gwen van Valkengoed
Gwen van Valkengoed
Gwen van Valkengoed is een organisatiepsycholoog met ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening, overheid- en onderwijsorganisaties. Zij coacht en adviseert op directie- en managementniveau. Zij werkt vanuit het besef dat een gelaagde aanpak en een systemische blik nodig zijn voor een duurzame ontwikkeling. Profiel en contact.
Harry Muller
Harry Muller
Trainingsacteur Harry Muller is bezig met het ontdekken en ontwikkelen van communicatie in de breedste zin van het woord. In goed overleg met een trainer speelt hij uiteenlopende rollen, van directielid tot en met werkvloer, van commercieel tot HR. Hij geeft ter plekke op interactieve wijze feedback, zodat de deelnemer in zijn of haar rol meteen een stap kan zetten. Profiel en contact.
Ingrid Duiker
Ingrid Duiker
Ingrid Duiker is interimmanager en organisatie-ontwikkelaar. Haar focus is continue ontwikkeling. Leiderschap, communicatie en gedrag zijn thema’s die steeds weer terugkeren in haar werk. Profiel en contact.
Irene van der Laan-Hermans
Irene van der Laan-Hermans
Irene van der Laan-Hermans is HR Business Partner, trainer en coach. ‘Vanuit inspiratie in beweging’ is waar zij in gelooft en uit handelt. Wie zijn of haar eigen toegevoegde waarde kent, ziet altijd kansen om die in te zetten. Profiel en contact.